Witte chocolademelk is best tof.

Ik ben net terug van een heerlijk avondje chocolademelk drinken. Voor het eerst witte chocolademelk gedronken, wat stiekem toch best een sensatie was. Niet eens vanwege de smaak, nee, het is meer de naam die het ‘m doet. Hot Chocolate White. Met zo’n naam wordt je toch wel effe lekker gemaakt. Het is geen chocomel, nee, het is Hot Chocolate White. Een echte lekkernij.

Laten we het nu over de smaak hebben. Nou ja. Dat was oké. Goed ook best. Een soort witte chocoladereep, maar dan gesmolten. Iets te melkerig smakend soms, de smaak van witte chocola is nou eenmaal iets minder dominant dan, om maar iets te noemen, puur. Maar de smaak van witte chocola is dan weer zo fijn dat het gewoon fijn was.
Eén groot probleem. Witte chocolademelk ruikt wel heel erg naar normale melk, en als je me een beetje kent (lees de eierspecial, beneden aan de pagina) weet je dat de geur van normale melk me niet bevalt, verdorie.
Dus daarvoor moest ik een speciale drinkmethode bedenken. Na drie slokken en hard nadenken was het eureka-time. Een fijne oplossing, namelijk: m’n mok op borsthoogte houden, m’n adem inhouden (ik adem vaak door m’n neus) en vervolgens razendsnel de mok naar mijn mond brengen en een slok nemen.
Het werkte ont-zet-tend goed. Een ontzettend aparte ervaring ook, kan ik je meedelen. Het droeg bij aan de overall feel in de Nubbs chocoladebar.
Maar het is de naam van deze traktatie die ervoor zorgt dat het een heerlijke avond was, sort of. Overall legt witte chocolademelk het wel af tegen grote broer melkchocolade melk, maar desondanks een fijne acht min.

Fijne acht min.

Nu we het toch over chocolade hebben:

Dit is de lekkerste schokola van de hele wereld!

Eén reactie to “Witte chocolademelk is best tof.”

  1. Het meisje dat op dinsdag het bier schenkt » Blog archief » Wat een incoherent stukje hieronder Says:

    […] mensen club? En dat we op de clubdag kant noch wal raken? Geen hout snijden. En niks met chocola doen. En er al helemaal niets mee doen in de richting van […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: