Drankspecial

Naast appelsap, water en thee, doe ik me ook te goed aan andere wat exotischere dranken. Je kan me bijvoorbeeld blij maken met een pak Taksi (die zwart-blauwe), hoewel dat soms net iets te zoet is. Dan is Capri-sonne, (met een streepje, want zo doen ze dat blijkbaar in Duitsland), toch iets meer mijn smaak. Dat is een soort drank die je, als je het eenmaal hebt geproefd (op je 7e ofzo, dan ben je rijp en ready) steeds meer gaat appreciëren. Met de jaren krijg je ermeer gevoel voor.

Goed, uhm. Ik zag laatst dat er een nieuwe smaak was. Jungle drink. Althans, nieuw voor mij, dus moest ie effe onder de loep genomen worden. Blocnote klaar, pen in de aanslag, voetenbankje, vol verwachting.

Dit wordt misschien wel een intense beleving…

Begon ik nog optimistisch met drinken, na drie slokken trek ik voor de derde keer deze kop. En oke, ik ben best goed in gezichten enzo, maar dit is niet voor de lol. Dit is de zuurste suikerloze zooi die ik ooit van Capri-sonne heb gedronken, een mens raakt hier verontwaardigd van. Snap er geen zak van. Lijkt uit te draaien op een flinke teleurstelling. Scheisse.

Heb je weleens nors gekeken naar een pakje sap? Als je dit spul proeft begrijp je het zo.

Na grondig onderzoek blijkt deze “Jungle Drink” 30% minder suiker te hebben. Oké, er wordt vast gedacht aan kindertjes die te veel suiker gebruiken, daarvoor scoren de Duitsers punten. Maar het blijft niet te zuipen, lijkt mij het belangrijkste bij een drankbeoordeling.
Op de verpakking zie je ook één of ander joch wijzen naar een tempel waar hij heerlijke dranken heeft ontdekt waaronder, zogenaamd, deze. Een verwijzing naar Indiana Jones ofzo. Alsof Indiana Jones z’n naam zou verbinden aan deze lariekoek. Wat een onzin.

Op een schaal van 1 tot biologische appelsap krijgt dit een magere zes. Alleen omdat ik het goed voor heb met m’n “vrienden” van Capri-sonne. Ze willen iets belangrijks betekenen voor de wereld. Eindstand: avond verpest.

Kleine lachende idioot die je bent

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: