Birthday rap

De meest intense ervaring die ik de 30e (ook wel bekend als mijn verjaardag) had, was dat ik ergens midden op een gracht in de buurt van die ene gracht stond te luisteren naar een bandje dat “Valerie” van Mark en Amy (ik mag ze Mark en Amy noemen) naspeelde. Dat luisteren zelf was niet zo intens maar wel het feit dat m’n linkerhand werd gepakt door een onbekend blond vrouwachtig wezen die besloot in een vlaag van feeling sexy, met haar tong over m’n linkermiddelknokkel te likken tot net boven m’n pols. Het was een duidelijk geval van boerse lompheid meets sexyness. Ik wist niet wat ik ervan moest zeggen, nu nog steeds niet, maar ik voelde me uiteraard ernstig verkracht gevleid. Zat erover te denken om m’n linkermiddelknokkel nooit meer te wassen. Ik liep maar vlug door naar de volgende gracht. Alex en Rizky waren m’n getuigen, evenals de eveneens blonde vriendin van De Blonde Vrouw. Het ging in een flits.

Het ging om deze plek ongeveer:

Oh ja, misschien moet ik er wel bij zeggen dat de band inmiddels “Horny” van Mousse T aan het inzetten was. Dat draagt wel bij aan de sfeer. Die dag heb ik verder nasi gegeten en bij die ene gracht geluisterd naar hiphop die niet hiphop is maar toch weer wel hiphop is. En voelde ik soms de behoefte om m’n linkerhand in de lucht te doen en daarbij een klein westsidegebaar te maken. Lomp, maar sexy.

De birthday rap die ik the day after had opgenomen moet ik jullie nog even onthouden. Het zit namelijk zo. Ik heb een eh, klein beetje ruzie met mijn…mijn…USB kabel en nu doet ‘ie een beetje stom, reageert niet enzo. Maar binnenkort komt het allemaal goed, dan krijgt iedereen die mij feliciteerde een persoonlijke boodschap in een maar liefst vijf minuten lange rap op alfabetische volgorde van yours truly. Hier alvast een klein voorproefje van de lyrics:
“Özlem, voor jou een dikke kus, bem
Een harde smakkerd op je voorhoofd, want net als mij (mij mij mij)
was ook jij (jij jij jij), jarig
Hoop dat je hebt genoten, misschien moeten wij een keer tegen de koningin poten
wie als eerste z’n verjaardag mag vieren, net als met voetbal”

De flow moeten jullie er nog maar even bij bedenken.

Dit is een foto van de homemade koninginnesoep, waarvan binnenkort het recept.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: