Michael Franti & Friends

Soms droom ik dat ik Mireille Bekooij ben. Dat ik dan mijn liefste collega, Hans van Willigenburg, opbel en hem smeek om weer wat met te gaan doen op de teeteevee. Dat ik het heb geregeld met de boys van RTL en dat die openstaan voor een comeback. Hans zucht dan hard en zegt dat ‘ie er niet in gelooft, dat Carlo & Irene tegenwoordig de dienst uitmaken. Vervolgens hangt ‘ie op in mijn (Mireille’s) oor en draait ‘ie een plaatje waar de honden geen brood van lusten (woordgrap, zie foto, red.)
Ik was vanavond naar een optreden van Michael Franti in de Flexbar.
Het rook naar zweet. Ook zag ik een vrouw die eruit zag als een kruising van Gertjan Dröge (rest in peace) en Frits Bom, beetje een hondekoppie.
En voor me stond er een man met een hemd aan. Een hemd met een lusje aan de achterkant, zodat je het kan ophangen aan een kapstok. Ik had heel vaak de neiging om stiekem mijn vinger door het lusje (ik weet dat er een andere naam voor is, maar ik kom er effe niet op) te doen, en die vent dus omver te trekken. Heb het maar niet gedaan. Jammer voor mijn vinger, maar helaas. Wat een irritante vent. Wie draagt er nou zo’n ding. Pure uitlokkerij. Toch verdient ‘ie wel een puntje, hij heeft het risico genomen van zo’n hemd.
De man van de avond was de dansende fotograaf die eruit zag als Hans “The Crying Dragon” van Willigenburg. Dansen dat ‘ie kon. Stel je maar eens voor dat je Hans van W. James Brown achtige figuren ziet maken. Dat is inderdaad net als een olifant die limbo danst, maar ik heb het dus soort van meegemaakt. Ook had ‘ie een linnen broek aan. Soms zette hij sexy minderjarige meisjes op de foto, en maakte hij er een schunnig lachje bij. Ze genoten echter van z’n grote camera, dus het was allemaal fain. Hierbij wil ik de-fotograaf-die-op-Hans-lijkt dan ook uitroepen tot de held van de dag.

Wat is er trouwens echt met dit toffe mens gebeurd? Iemand? Ze deed ooit nog Koken met Sterren, met de Nederlandse kookkoning Cas Spijkers.

Terwijl Hans geld verdiend als hondendj, is Mireille waarschijnlijk de hele dag thuis aan het huilen. Schandalig.

Oh, de muziek van Michael F. was best oké trouwens.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: