Haarverhaal

Vanmiddag zat ik in de trein te genieten van een chocoladekoek van de AH. Waren in de aanbieding dus kon ik het niet laten. Op een gegeven moment stapte een oudere dame met een grijs bobkapsel (volgens mij was ze net 57 ofzo) mijn coupé in. Ze nestelde zichzelf op de zitplaats achter mij. Nu is daar niets mis mee, helemaal niets. Mensen mogen best achter me zitten. Ook oudere dames van 57, ja. Ja, ik ben vrij aardig.
Maar het probleempje van de middag was dat m’n haar boven de dinges uitstak. De dinges. De, hoe heet het. Oh ja, de hoofdsteun. Toen ze zichzelf neer plofte hield ze zich vast aan mijn (mijn!) hoofdsteun en trok ze per ongeluk wat van m’n haar mee. Zonder het van tevoren te melden ofzo.
Nou ja oke.
Als je me een beetje kent, weet je dat mijn dag staat of valt met mijn haar. Dat weet je. Ik heb er lang voor gespaard dus kan ik dat wel zeggen.
Helaas durfde ik dat niet te zeggen tegen die vrouw (“Hey yo mevrouwtje, mijn dag staat of valt met mijn haar. Zeg sorry verdorie.”). Ze was ook een stuk langer dan mij dus was ik bang dat ze me eventueel in elkaar zou slaan zoals sommige mensen met kleine kinderen doen. En ze had ook een rode jas, schrok me nog meer af denk ik. Rood is best gevaarlijk.
Het goede nieuws: achteraf bleek m’n haar gewoon nog steeds ontzettend goed te zitten.
En die chocoladekoek was genieten. Brokken witte chocola ook ertussen.
Als je een zeker iemand bent die dat soort dingen homemade fresh kan maken, mag je jezelf best aanbieden hoor. Ik ben vrij aardig.

Zo zit m’n haar momenteel.

2 Reacties to “Haarverhaal”

  1. Jordi Says:

    Jij werd dus ook in de trein geterroriseerd door middelbare vrouwen. Die Libelle Zomerweek trekt massa’s in fleurige gewaden gehulde huisvrouwen aan, die opvallend hun wereldvreemdheid tentoonstellen. Maar dat is misschien wel iets anders.

  2. chironskiswonderfulworld Says:

    Dat vermommen in fleurige gewaden is echt pure dinges. Misleiding enzo.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: