Vandaag is het

07-07-08, wat kort samengevat betekent dat het vorig jaar 07-07-07 was. Een dag waarop veel mensen zin hadden om te trouwen. Ik zelf had er toen niet echt zin in maar vandaag, 07-07-08, had ik er toevallig wel heel veel zin in. 07-07-08 is echter niet echt een boeiende datum dus heb ik er maar van afgezien. Achteraf maar beter ook, want zoals jullie weten regende het vandaag een beetje.

08-08-08 zou natuurlijk de perfecte datum zijn, 8 + 8 + 8 is namelijk 24.
Alleen weet ik nu al dat ik er op 08-08-08 niet echt zin in zal hebben, omdat het dan al een maand en een dag geleden is dat ik er écht zin in had (vandaag).

09-09-09, volgend jaar…je zou kunnen denken dat dat de goeie datum is hè, heb ik ook ruim de tijd om alles te plannen (taarten, dresscodes: iedereen in spijkerkleding ofzo, mensen die uit taarten springen, piñatas oftewel die toffe Mexicaanse dingen, coca cola, rietjes, slingers, quiches, vrouwen etc.) maar het probleem is dan weer dat ik tegen die tijd waarschijnlijk net weer een week of 2 bezig ben op school, wat weer inhoudt dat het allemaal wel erg krap is. Als je in het begin al dingen mist, zal het wel zwaar zijn om aan te haken, zeker als het tempo erg hoog is. In het begin is het al heel handig om een goeie indruk achter te laten. Niet zoals op de basisschool dat je nog een weekie extra kon smokkelen. Dus geen 09-09-09. Komt er nog bovenop dat 9 toch wel een beetje een netniet getal is. Als je op school een 9 krijgt ben je in mijn boekje toch wel een beetje een zielige lul (laat dit een wijze les zijn: als je iets harder had gewerkt had je een 10 en was je perfect).

10-10-10 valt bij mij helaas ook af want dan is het heel erg winderig en herfstachtig, regen. Het is niet cool om in de regen te trouwen. En als mensen met verregende spijkerpakken binnenkomen is het ook geen gezicht. Of je moet parapluutjes uitdelen aan iedereen, maar wat als dat nou net niet binnen het budget past?
Over 11-11-11 kan ik kort zijn: het is dan al een soort ijskoud, en m’n zus is jarig. Sorry.
12-12-12 hou ik me al bezig met het menu van twee weken later, ook wel bekend als 2e kerstdag. Waarschijnlijk wordt dat gevulde fazant op een bedje (bed) van Corsicaanse rucola omringd door mascarpone en geflambeerde artisjok.
13-13-13 bestaat niet, dombo’s.

Kort samengevat komt dit erop neer dat we kunnen concluderen dat ik waarschijnlijk niet ga trouwen.

Eén reactie to “Vandaag is het”

  1. bijlhout duncan Says:

    Hey Chiron een vriend van me vindt dat ik net zo gek ben als jij, maar ik vind dat jij gekker bent dan ik. fantaseren over trouwen moet je eerst een partner hebben(vrouw of man) choose one dan pas kan je trouwen. jen bent “te gek”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: