Ik ben nu 24

Al bijna drie en een halve maand lang, en ik weet nog steeds niet hoe ik bellen moet blazen. Ik heb het dan niet over bellen blazen met zo’n bellenblaasding waarmee je bellen kan blazen, maar over bellen blazen met kauwgum. Soms is het dan wel heerlijk om met open mond kauwgum te kauwen, als compensatie, maar dat is ‘m toch niet helemaal. Zoiets magisch niet kunnen (hoe bol je je tong ook maakt) blijft knagen.

Ik word niet zo snel jaloers, maar ik heb het weleens meegemaakt dat ik iemand een grote bel zag blazen en dat ik toen snel mijn hoofd moest omdraaien uit zelfbescherming. Stiekem kijk je dan toch even om in de hoop dat die bel diegene toch niet zo goed zou lukken. Maar het lukte wel. En jij draait je weer om en loopt zielig weg. Je kijkt naar de lucht (hemels enzo) en vraagt je af waarom je het niet kan, bellen blazen. Je bent toch een goed mens? Make-upmeisjes van 16 kunnen het en misbruiken het. Jij zou dat nooit doen.

Hierbij roep ik ervaren bellenblazers op om me deze kunst bij te brengen.
Weetje wat, we pakken het professioneel aan en maken er een vacature van. Schuin, want dat staat wat netter (beetje formeel, maar ik neem het niet zo nauw hoor.)

Gezocht: kauwgumbellenblazer

Ik vraag niet veel, slechts flexibiliteit. Over loon en dergelijke kan onderhandeld worden. Uiteindelijk moeten we er samen een bellenblaasfeest van maken. Spreekt dit je aan? Ben jij de juiste persoon hiervoor? Wacht dan niet langer en reageer (o.a. je motivatie en bellenblaaservaring)

Nu ik het dan toch over kauwgum heb: laatst op een bbq had ik een interessant gesprek met een zuid-afrikaan die zich afvroeg of je een gummetje kon inslikken. Ik zei hem toen dat als je een kauwgum kan inslikken, dat je dan ook een gummetje kan inslikken. Hij was onder de indruk van dit antwoord en kon niet anders dan met me instemmen.

Eén reactie to “Ik ben nu 24”

 1. elfie Says:

  één: jij bent blijkbaar ouder dan mij. Dat vind ik raar. Nu ben ik verplicht het schattige jongejongensbeeld dat ik van je heb bij te stellen.

  twee: Jij bent zoveel meer integer dan zestienjarige meisjes. Vooral blondharige meisjes vallen in het niets bij jou. De ethiek van het bellenblazen. Wie waarom en hoe.
  Goede gedachten.
  Hoe zeggen ze dat?
  Respect?
  Ethiek?
  Integer.
  Dank.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: