Een gesprek voeren met TL balken

Is verdomd lastig. Die gasten geven namelijk niet echt antwoord terug. Je zegt ze Hoi, zwaait ook een beetje, en het enige wat ze doen is staren. Ik ben zelf ook nog een beetje verlegen dus ik kan het best een beetje begrijpen, maar op een gegeven moment moet je toch wel een beetje van die verlegenheid af komen, een beetje. Dat is wat de mensen altijd tegen mij zeiden tenminste. En dat heeft best geholpen. Ik vrees dat het met deze jongens nooit echt goed zal komen. Da’s triest.

De tandarts was met een fluorescerend (oranje) doorzichtig soort pingpongbatje bezig. Toen ik haar later vroeg wat dat was, zei ze dat het een soort laser geleider ding is, en dat ik de groeten moest doen aan mijn zus.

Het gezelligste van de middag kwam toen de tandarts-assistent, die trouwens Chinees was (op het moment van schrijven is ze het naar alle waarschijnlijkheid nog steeds, maar ik weet het nooit zo met die wassen en issen), meeneuriede met Dromen zijn bedrog. Iets daarvoor had ze mij en de tandarts al mede gedeeld dat Enrique Iglesias haar favoriete zanger was. Dat was een ontroerend moment. Ze was oud en tenger en ze had een doorschijnende broek aan, maar dat maakt niet uit want ze was gezellig. En dat was ontroerend.

Net zo ontroerend (sorry voor het bruggetje) als het nieuwe stukje kies dat ik heb. Ik ging ermee naar school en de Kleine Kapitein mocht er een nieuwe naam voor verzinnen. Dat werd Peter/Pieter, omdat dat als eerste in haar op kwam. Daar kan ik mee leven. Hoewel het dan niet echt mijn koppie thee is om mijn mond te openen en te zeggen “Dit is Peter/Pieter…”. Of “Hoi ik ben Chiron, en dit hier in mijn mond is Peter/Pieter”
Dat vind ik een beetje. Nou ja. Een beetje…zeg maar dat, nouja…
Maar oke.
Hierbij een soort foto-impressie van Peter/Pieter. Omdat ik de ergste niet ben.
afb127

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: