Hoera!

Vandaag is het een jaar geleden dat ik deze blog officieel heb gelanceerd (er waren de 21e al wat dingen erop, maar pas de 26e durfde ik het echt rond te mailen enzo).
Nouja, ik weet niet echt wat ik moet zeggen. Ik heb niet echt iets voorbereid. Ik heb niet echt een feest gepland ofzoiets (ik zeg niet bij voorbaat nee tegen verrassingsfeestjes, ook niet als die op het internet zijn) maar ik heb wel twee wraps gegeten met kaas en salami en rucola en walnoten (die waren iets te) en ik ga zo Phil Collins opzetten.

Oh ja, ik kan wel vertellen wat de doorslag gaf wat betreft een blog beginnen. Of nou ja, niet echt de doorslag, das ook weer extreem. Op nalden.net las ik een artikel over Moois magazine dat een award had gewonnen voor beste blog geloof ik, en dat ging dan weer over het feit dat Victor die award samen met Moois-oprichter Rutger was gaan ophalen. In dat verhaaltje stond ook een link naar Victor’s blog, daar klikte ik op en toen zag ik Victor’s blog. En toen vroeg ik me af waarom ik geen blog had. Dus hierbij is een bedankje wel op zijn plaats.

Eerst was ik nog begonnen bij de mensen van blogspot.com, een beetje oefenen. Cheddar und Palmtrees heette dat dan.
Maar ik vond de lay out van wordpress mooier. En de naam was wel leuk (kaas, palmbomen, exotisch) maar qua merk misschien toch niet sterk genoeg om me te positioneren. Toen dacht ik aan de woorden van mijn economiedocent, “Positioneren is belangrijk” (dat klinkt misschien viezig maar is niet zo bedoeld, ik heb commerciële economie gedaan) en toen heb ik om de één of andere reden iets Russisch gedaan met m’n naam.

En dan nu Phil Collins.
nojacketrequired_orig

Eén reactie to “Hoera!”

  1. Dieuwer Says:

    jeeej gefeliciteerd!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: