Op de laatste middag/avond voor de echte laatste middag/avond

Ook wel: zondag, kreeg ik dan opeens zomaar zware griep, daarzo in London/Londen.
Ik heb nog wel 15 pond betaald om Transformers 2 te gaan zien (terwijl mijn Pathé unlimitedpas ergens in mijn portemonnee ligt dood te gaan) in de coolste bioscoop die ik heb ervaren sinds Tuschinski en de Riks (maar toen was ik acht dus ik weet niet of dat echt telt). Er waren lederen ligstoelen waar je echt in kon liggen, lederen voetenbankjes waar je je voeten op kon plaatsen (zowel schoenen, sokken als ontbloot) en halve kippen die je kon opeten (nadat je voor ze had betaald).
Het eerste kwartier van de film heb ik geslapen, want ik was erg moe. Toen werd ik weer wakker en toen werd ik vervolgens ziek. Niet omdat de film een slechterik was, maar gewoon omdat iedereen wel eens ziek word.

Terug in het hostel had ik het koud (het was 29 graden), hoofdpijn, hoest, spierpijn en verkouden en koorts. Gelukkig geen diarree, want dat is niet zo cool op vakantie. Ik heb nog een kopje thee gedronken met citroen of limoen, en vix op mijn slapen gesmeerd, maar dat hielp niet echt.
Wel heb ik tijdens het ijlen de coolste droom in lange tijd gehad, namelijk dat ik om te kunnen slapen op verschillende soorten plekken verschillende merken slaap moest verzamelen. Misschien wel wat voor een film.
De droom was zo echt dat ik om de drie uur wakker werd. Ik was om 12 uur gaan slapen, werd vervolgens om 3:17 wakker, en toen om 6:17. Iemand zei gast waarom sta je zo vroeg op. Toen ben ik even gaan douchen. Vlak na negenen werd ik voor het laatst die (maandag)ochtend wakker.

Ik was nog steeds een beetje behoorlijk beroerd dus heb ik toen maar aspirine gekocht (ik heb eerst een perzik gegeten) waarvan ik er twee in één keer heb weggetikt. Iets teveel van het goede dus ik zat een klein beetje te creperen achter de computer (we zaten in een internetcafé, ik heb nog even opgezocht wat de symptomen zijn van varkensgriep, ik kon juichen want ik had dus geen diarree). Het hielp wel want ik begon hard te zweten (wat ook wel mede mogelijk was doordat ik niet alleen een shirtje, maar ook nog eens een hemd en een wollen vest aanhad met dertig graden). Ondanks al het ongemakkelijke was dit een beetje een lichtmoment (alles uit de poriën enzo) dus besloot ik nog maar de hele dag lekker te zweten. Nu ben ik alleen nog maar snipverkouden in de zomer, wat overigens best eens een titel zou kunnen zijn voor de zomerpretomnibus die ik ooit wil uitbrengen.

Voor de rest was het prachtig.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: